Și-a transformat “defectul” în atu, iar acum e unul din cele mai apreciate modele. Salem Mitchell, o frumusețe specială


În vârstă de 24 de ani, Salem Mitchell este un model și un influencer atipic – tocmai “defectul” pentru care era criticată a trasnformat-o în una din cele mai apreciate tinere ale momentului.


Salem Mitchell este dovada că frumusețea are multe forme. După ce ani de zile a fost insultată din cauza pistruilor ei, acum a devenit unul dintre cele mai căutate modele… și asta tocmai datorită acelor pistrui :)

Salem, care e de origine americană, a povestit pentru Vogue cum a ajuns în lumea modellingului.

 

“Când aveam vreo 15-16 ani, lumea mereu mă insulta. Mi se spunea că arăt ca o banană stricată, cu pete pe ea. M-am gândit ce aș putea face ca să o opresc treaba asta. Așa că am găsit niște banane pătate în casa tatălui meu, m-am pozat cu ele și le-am prezentat ca fiind familia mea. Clipul a devenit viral… iar după o vreme am fost contactata de un fotograf ca să facem o ședință foto”, a povestit Salem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

De atunci, Mitchell a apărut în videoclipurile unor artiști precum SZA și Cardi B, a lucrat cu branduri precum GAP, Converse și SavagexFenty și a apărut în materiale promoționale pentru albumul Lemonade al lui Beyonce.

  • Și-a transformat “defectul” în atu, iar acum e unul din cele mai apreciate modele. Salem Mitchell, o frumusețe specială

related posts

Modifică setările cookies