Socrul lui Cătălin Cherecheş, reacție nervoasă în fața unei jurnaliste. Cum i-a răspuns la întrebări când a ajuns la tribunal


Dorin Gliga și Claudia Gliga au ajuns, luni, în fața magistraților, după ce au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, au cerut să fie cercetați în stare de libertate, așa cum se întâmplă și în cazul fiicei lor, Tabita Gliga Cherecheș. 


Socrii primarului Cătălin Cherecheș vor fi cercetați în continuare în arest. Este decizia luată de Magistrații Curții de Apel Târgu Mureș, informează publicația vasiledale.ro. Potrivit oamenilor legii, decizia este una corectă. O cercetare a celor doi soți în stare de libertate ar fi putut influența mersul anchetei, asta pentru că ei ar fi putut intra în contact cu alți martori din acest dosar.

În data de 13 noiembrie, înainte de a se prezenta în fața magistraților, Petru Gliga a fost întrebat de o jurnalistă de unde a avut banii pentru mită. După câteva clipe de tăcere, bărbatul i-a răspuns pe un ton nepotrivit: „I-am cerut de la tine împrumut!”

Soția lui, Claudia Gliga, nu a dorit să comenteze. Cu părul răvășit și cu privirea în pământ, ea a preferat să mărească pasul, pentru a scăpa de reprezentanții presei. 

Claudia Gliga a fost prinsă în flagrant delict la un mall din Cluj-Napoca, când îi dădea 50.000 de euro mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj pentru „o sentinţă mai blândă în procesul de corupție al edilului Cătălin Cherecheș. În acel moment, soțul ei se afla alături și are calitatea de coplice în dosar.

Sursă foto: Facebook/ Tabita Gliga, video/ Zi de Zi Mureș 

  • Socrul lui Cătălin Cherecheş, reacție nervoasă în fața unei jurnaliste. Cum i-a răspuns la întrebări când a ajuns la tribunal

related posts

Modifică setările cookies