Sofia Vergara și Joe Manganiello formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de peste ocean, iar fanii actriței erau bucuroși, deoarece reușise să își refacă viața sentimentală după divorțul de Jose Gonzalez.

Sofia Vergara, 51 de ani, și Joe Manganiello, 47 de ani, au vorbit, ca orice cupluri, despre apariția unui copil în viața lor. Actrița a recunoscut că acest lucru a dus la divorțul lor, deoarece fostul ei soț își dorea să fie tată, dar ea nu voia să fie o mamă bătrână.

În cadrul unui interviu acordat pentru o publicație spaniolă, Sofia Vergara a declarat că, mai degrabă, ar putea fi bunică decât mamă.

„Căsătoria mea s-a încheiat, pentru că soțul meu era mai tânăr și a vrut să aibă copii, iar eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat aceasta, conform El Pais.

În anul 1993, Sofia Vergara a divorțat de Jose Gonzalez, bărbatul care i-a dăruit un fiu, la 19 ani și a declarat, în cadrul aceluiași interviu, că viitorul ei iubit poate avea copii.

Sofia Vergara și Joe Manganiello au anunțat divorțul în luna iulie, prin intermediul unei declarații comune. „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, când trecem într-o nouă etapă a vieții noastre”.

 

Sursa foto: Getty Images