Sophia Loren a fost operată de urgență după un accident casnic. Care e starea de sănătate a actriței de 89 de ani


Sophia Loren a fost transportată de urgență la spital, după ce a căzut în baia casei sale din Geneva, Elveția. Legendara actriță a fost operată de medici, deoarece a suferit multiple fracturi la șold.


Actrița Sophia Loren a suferit o căzătură urâtă, în weekend, în baia reședinței sale din Geneva. Actrița de 89 de ani s-a ales cu multiple fracturi de șold și de femur și a fost operată de urgență.

Anunțul a fost făcut duminică, pe Instagram, de echipa de management a lanțului de restaurante deținut de actriță.

Astăzi, o cădere la domiciliul ei din Geneva a făcut-o pe doamna Loren să sufere fracturi de șold. După ce a suferit o operație cu succes, va trebui acum să treacă printr-o scurtă perioadă de convalescență, urmată de un proces de reabilitare. Din fericire totul a decurs bine și Doamna se va întoarce cu noi foarte curând.

Întreaga echipă a restaurantelor Sophia Loren profită de această ocazie pentru a-i ura însănătoșire grabnică”, se arată în mesajul transmis admiratorilor.

 

În decembrie 2020, Sophia Loren declara că se simte ca la 20 de ani. Adesea un model pentru tânăra generație, actrița italiană a oferit câteva lecții de viață imposibil de ignorat.

Admiratorii ei au comentat intens postarea lanțului de restaurante și i-au transmis mesaje de susținere și încurajare.

Actrița ar fi trebuit să participe, marți, la inaugurarea celui de-al patrulea restaurant din portofoliu, în Bari. Tot atunci urma să primească cheia orașului și un titlu onorific. Evenimentul a fost anulat, la fel și celelalte angajamente ale actriție de 89 de ani, scrie publicația americană The Hollywood Reporter.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Sophia Loren a fost operată de urgență după un accident casnic. Care e starea de sănătate a actriței de 89 de ani

related posts

Modifică setările cookies