Sora lui Beyonce, Solange Knowles, a divorțat de soț după 5 ani de mariaj. „Nu, nu l-am înșelat”


Solange Knowles (33 de ani) și soțul ei, Alan Ferguson, au divorțat în secret, la 5 ani de când și-au jurat credință veșnică.


Cei doi și-au spus adio la începutul acestui an, însă au făcut-o discret. Artista a confirnat acum separarea, precizând că au fost niște ani frumoși. 

Solange Knowles și directorul muzical Alan Ferguson (56 de ani) s-au căsătorit în 2014, dar sunt împreună de 11 ani. Gurile rele au lansat inclusiv zvonul că artista l-a înșelat pe Ferguson cu managerul ei, John Bogaard. 

„Nu, nu l-am înșelat”, a răspuns vedeta, liniștindu-și fanii care au văzut pe rețelele sociale o fotografie aparent dubioasă în care apar cei doi.

Ea i-a cerut scuze acestuia pentru că numele său a fost târât în acest scandal de infidelitate inventat.

„Mulțumesc @onvacation pentru că ai fost cel mai bun co-manager în ultimii 5 ani. Scuze, postările de pe internet sunt aspre și mincinoase. Întoarce-te la vacanța ta”, a scris vedeta într-un Insta Story.

Citește și: Fetița cea mare a lui Beyonce a crescut! Cât de frumoasă s-a făcut Blue Ivy la 7 ani

Solange Knowels a devenit mamă la 18 ani

Sora mai mică a lui Beyonce s-a căsătorit la 17 ani cu Daniel Smith, un tânăr care a activat o perioadă în industria muzicală. Câteva luni mai târziu, în octombrie 2004, Solange a devenit mamă. 

Fiul lor, David Julez J. Smith Jr, are azi 15 ani. În 2007, Solange a divorțat de tatăl copilului ei și s-a mutat, cu băiat cu tot, în Los Angeles.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ioana Ginghină, dezvăluiri emoționante despre divorț

  • Sora lui Beyonce, Solange Knowles, a divorțat de soț după 5 ani de mariaj. „Nu, nu l-am înșelat”

related posts

Modifică setările cookies