Sorana de la ASIA, tribut pentru Răzvan Gorcinski de la Proconsul: „Ne revedem într-o altă viață”


Sorana Darclee Mohamad a postat un mesaj tulburător în memoria lui Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupelor Proconsul și Antract decedat la 42 de ani. El și Solista de la A.S.I.A. erau prieteni din copilărie.


Sorana de la A.S.I.A. este șocată de dispariția prematură a lui Răzvan Gorcinski, răpus de o infecție puternică la vârsta de 42 de ani. Prietenii și familia toboșarului lansaseră un apel la rugăciune, cu doar câteva ore înainte de moartea artistului.

Sorana Darclee Mohamad a postat un mesaj emoționant pe conturile de socializare, precizând că avea o relație de prietenie cu Răzvan Gorcinski.

E îngrozitor să aflu că mă despart de un prieten din copilărie. Cu Gorcinski Răzvan am cântat în prima mea trupă, cu mult înainte de A.S.I.A. Ne distra teribil încăperea mică din Preoteasa, unde aveam repetiții. Era atât de mică, încât trebuia să stau lângă Răzvan când bătea la tope, iar când lovea premierul, săream și eu de pe scaun. 

Ne-am întâlnit ani de zile în turnee, iar cu tatăl lui am trăit unele dintre cele mai frumoase momente de succes.

O să ne lipsești teribil, Razv. Ai lăsat un mare gol în industrie.

Drum lin și ne revedem într-o altă viață”, a scris Sorana pe Facebook.

 

Răzvan Gorcinski a cântat în trupa Antract, între anii 2011 - 2014, după care s-a alăturat formației Proconsul. Colaborarea sa cu trupa s-a încheiat în iulie 2023, anunț făcut chiar de el pe social media:

Am încetat colaborarea cu Proconsul. Deși trăim sub același cer, avem orizonturi diferite”, scria Răzvan pe contul său de socializare, în 27 iulie 2023.

Fotografii: Sorana Darclée Mohamad Facebook

Vezi și VIDEO: 

  • Sorana de la ASIA, tribut pentru Răzvan Gorcinski de la Proconsul: „Ne revedem într-o altă viață”

related posts

Modifică setările cookies