Soția lui Călin Donca, dezvăluiri șocante din trecutul său! Cum trăia Orianda înainte să devină milionară: „Dormeam pe niște saltele”


Călin Donca, milionarul celebru pe TikTok, a fost arestat preventiv de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieţei de capital.


Odată cu arestarea lui Călin Donca au ieșit la iveală informații șocante atât despre el, cât și despre familia sa. Orianda Donca, în vârstă de 34 de ani, a vorbit în cadrul unui interviu despre cum era viața sa înainte de a se bucura de succesul financiar.

Până să ajungă la statutul de milionară, soția lui Călin Donca stătea într-o chirie în care nu avea nici măcar mobilă și dormea pe jos, pe saltele. Aceasta mai spunea că muncea enorm, de luni și până duminică, atunci când cei de vârsta sa se distrau.

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a declarat soția lui Călin Donca pentru un post TV.

Dorina Popa, noi informații despre afacerile lui Călin Donca

Dorian Popa se numără printre persoanele care au investit în afacerea cu panourile fotovoltaice a lui Călin Donca. În cadrul unei emisiuni TV, artistul a recunoscut că a investit suma de 24.000 de euro în afacerea milionarului din Brașov și că, ulterior acestei acțiuni, s-a și împrietenit cu el. 

Despre Călin Donca a spus că l-a cunoscut ca fiind „cu vorbele la el” și „dezinvolt” și că acuzațiile care îi sunt aduse în prezent ar avea mari șanse să se răsfrângă asupra afacerilor lor.

„Înțeleg că parcurile fotovoltaice nu sunt incluse în acuzațiile ce-i sunt aduse domnului. Însă problema ce mă frământă în mod direct este că și dacă ar fi chestii din trecutul dânsului se pot răsfrânge și asupra afacerilor contemporane, şi nu ne place situaţia şi nu putem să stăm deloc relaxați sau liniștiți. (..)

Am cunoscut un om dezinvolt, cu vorbele la el. Că am fost sau nu un gușter nici măcar nu știu deocamdată, pentru că încă nu s-a dovedit nimic”, a spus Dorian Popa la un post TV.

Sursa foto: Instagram/ eusuntdorian/ calindonca/ doncaorianda

  • Soția lui Călin Donca, dezvăluiri șocante din trecutul său! Cum trăia Orianda înainte să devină milionară: „Dormeam pe niște saltele”

related posts

Modifică setările cookies