Soția lui Florin Condurățeanu, dezvăluiri în lacrimi despre moartea jurnalistului


Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani, în urma unui infarct, lăsând-o în urmă pe Gabriela, cea care i-a fost alături timp de 50 de ani.


Gabriela Condurățeanu a mărturisit care a fost cea din urmă discuție cu soțul ei, chiar înainte ca acesta să-și piardă viața. 

“Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a chemat de două ori Salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis: nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită.

Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă. M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost: te rog, du-te și fă-ți niște analize, nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă”, a povestit Gabriela Condurățeanu, la un  post de televiziune.

 

related posts

Modifică setările cookies