Soția lui Halit Ergenç nu mai arată așa. Actrița Berguzar Korel a trecut printr-o schimbare de look pentru noul serial în care joacă


Bergüzar Korel (41 de ani) și Halit Ergenç (53 de ani) formeaza unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți” și de atunci sunt nedespărțiți.


Cei doi s-au mutat la Londra, împreună cu copiii lor: băieții Ali (14 ani) și Han (4 ani) și fiica Leyla (3 ani). Cu toate acestea, cariera lor nu a avut de suferit, ci dimpotrivă. Ambii și-au bucurat fanii cu noi roluri interesante.

Berguzar Korel a trecut chiar printr-o transformare impresionantă de look. Actrița este acum blondă, cu părul scurt. Schimbarea a venit odată cu rolul primit în serialul Dilemma (Dügüm), unde Berguzar îi dă viață lui Neslihan Turhan, gazda unei emisiuni TV.

Bergüzar Korel este o mămică foarte activă și o persoană foarte sociabilă. Într-o postare pe Instagram, ea le povestește fanilor că în timp ce se întorcea cu băieții de la judo, a văzut o turistă care făcea poze pe strada unde locuiește actrița. Vedeta a rugat-o să-i facă și ei câteva poze, apoi au purtat o conversație drăguță.

La rândul lui, Halit Ergenç joacă acum în serialul „Yarin Yokmus Gibi” (Ca și cum mâine nu ar exista), unde interpretează rolul lui Hakan, un jurnalist cunoscut. Partenera lui din film este frumoasa actriță Tuba Büyüküstün.

Halit Ergenç a devenit celebru în lumea întreagă după ce a jucat în serialul biografic „Suleyman Magnificul”/„Muhtesem Yüzyil”, o dramă istorică impresionantă, pe care o poți viziona pe VOYO
  • Soția lui Halit Ergenç nu mai arată așa. Actrița Berguzar Korel a trecut printr-o schimbare de look pentru noul serial în care joacă

related posts

Modifică setările cookies