Elena Udrea, fostul ministrul al Turismului, se află în închisoare, iar partenerul său de viață, Adrian Alexandrov, are atât rolul de tată, cât și de mamă pentru fiica lor. Simțind probabil nevoia de relaxare, bărbatul și-a lăsat copilul acasă și a plecat într-o escapadă în munți, publicând mai apoi mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Afaceristul traversează o perioadă dificilă și încearcă să mai uite din probleme în drumețiile sale, însă nu se știe în grija cui și-a lăsat fiica, pe Eva. Potrivit imaginilor postate pe internet, soțul Elenei Udrea a urcat până la 2.000 de metri altitudine pe vârful Piatra Mică, la crucea Eroilor (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Adrian Așexandrov a primit un mesaj de la Elena Udrea, aflată în închisoare

Elena Udrea i-a transmis un mesaj partenerului său de viață direct din închisoare, cu ocazia zilei lui de naștere. Aceasta i-a mulțumit pentru toate eforturile pe care le face atât pentru fiica lor, Eva, cât și pentru ea.

”Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un bărbat care știe mereu ce are de făcut!

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.

Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetita atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!

Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Multi Ani ”, a fost mesajul Eleni Udrea pentru soțul său.

Foto: Instagram, Facebook