Spectacol pe catwalk: noua generație de modele a defilat alături de legendele anilor ‘90


Spectacol total la prezentarea casei de modă Off-White la Paris Fashion Week. Cele mai hot modele ale momentului au pășit pe același podium alături de supermodelele anilor ’90.


Cine ar fi crezut că le-am putea admira, în același show de modă, pe legendara Cindy Crawford (56 de ani) și pe fiica ei, Kaia Kerber (20 de ani)? Casa de modă Off-White a făcut acest lucru posibil! Cele două au defilat la Paris Fashion Week în ținute din noua colecție a brandului italian.

Și aceasta nu a fost singura surpriză a serii. Deși spectatorii le-au putut admira pe cele mai în vogă modele ale momentului – surorile Hadid și Kendall Jenner, supermodelele anilor ’90 și-au făcut și ele apariția pe scenă.

Naomi Campbell a fost fabuloasă într-o ținută super îndrăzneață. La 51 de ani, vedeta a defilat practic topless, cu un colier plasat strategic.

Din elita anilor ’90, și-au mai făcut apariția Helena Christensen, cunoscută și din clipul lui Chris Isaak, “Wicked Game”, și Amber Valetta, cea care a defilat pentru prima oară în celebra rochie Versace, purtată ulterior și de Jennifer Lopez.

Și Serena Williams a defilat în show-ul celor de la OFF-White.

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

Intră în galeria foto să vezi imaginile.

  • Spectacol pe catwalk: noua generație de modele a defilat alături de legendele anilor ‘90

related posts

Modifică setările cookies