Suferă de o boală rară și este ironizată des, dar a devenit un model celebru pe Instagram


O tânără din Brazilia, în vârstă de 26 de ani, suferă de o boală rară, foarte greu de tratat, care se manifestă mai des la persoanele de sex feminin. Chiar și așa, aceasta a învățat să nu asculte gurile rele, devenind în câțiva ani un model foarte cunoscut în mediul online.

Tag-uri: #Victoria Matosa

Povestea Victoriei Matosa, în vârstă de 26 de ani, a devenit foarte cunoscută în întreaga lume. Acum are multă încredere în sine și este foarte populară pe Instagram, datorită formelor sale voluminoase. Din cauza bolii sale incurabile, care determină cantitățile de grăsime să se acumuleze în mod neuniform în corpul său, mai exact în zona coapselor, a fost aspru judecată de mulți, potrivit The Mirror.

Chiar dacă s-a confruntat ani în șir cu multe comentarii răutăcioase, Victoria a învățat să se iubească, devenind astfel un model foarte cunoscut pe rețelele de socializare.

De asemenea, tânăra a precizat și că boala sa nu poate fi tratată nici măcar cu diete sau exerciții fizice intense, ci doar cu intervenții chirurgicale.

„A fost un amestec de sentimente. În trecut, obișnuiam să mă învinovățesc că nu reușesc să slăbesc la picioare, chiar dacă mă antrenam intens. Acum, merg la sală și am o dietă echilibrată, dar nu mă simt pregătită să mă operez, deoarece ar trebui să fac trei liposucții”, a declarat ea.

„Mă simt tristă și descurajată cu fiecare zi care trece, dar încerc să mă accept și să mă iubesc mai mult. Am suferit deja multă hărțuire în școală și în mediul online. Oamenii nu mă plăceau din cauza greutății și a corpului meu”, a mai spus Victoria, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram/Victoria Matosa

  • Suferă de o boală rară și este ironizată des, dar a devenit un model celebru pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies