Sunt unul dintre cele mai sudate cupluri, dar trecerea timpului și-a pus amprenta asupra lor. Cum au fost surprinși Pierce Brosnan și soția sa


Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood, deși de-a lungul timpului relația lor a fost adesea criticată pentru felul în care arată soția celebrului actor. 


Dacă însă ne uităm la faptul că atunci când au puțin timp liber, și-l petrec împreună, Pierce și Keely pare că au o dragoste desprinsă din filme, care rezistă de mai bine de 19 ani și care a depășit toate obstacolele. De această dată, actorul și soția sa au fost suprinși la plajă în Hawaii, iar imaginiile sunt cât se poate de grăitoare. 

Cu barba albită de trecerea timpului și părul răvășit, Pierce Brosnan a fost fotografiat într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru celebrul și elegantul James Bond. 

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Actorul și Keeley sunt căsătoriți din anul 2001.

Sursă foto: Profimedia Images

  • Sunt unul dintre cele mai sudate cupluri, dar trecerea timpului și-a pus amprenta asupra lor. Cum au fost surprinși Pierce Brosnan și soția sa

related posts

Modifică setările cookies