Supermodelul cu cel mai „fierbinte” conținut pe Instagram. A fost chelneriță, iar acum este nelipsită de pe covorul roșu


Alina Baikova se numără printre cele mai căutate supermodele ale momentului. Ucraineanca, în vârstă de 34 de ani, are o poveste de viață ca în filme. 


Alina s-a născut într-o familie modestă,  într-un oraș din centrul Ucrainei. După finalizarea liceului, tânăra nu a reușit să intre la buget, iar bani pentru studii cu taxă nu avea. Astfel, ea s-a angajat chelneriță la o cafenea din oraș. Patroana localului a observat că Alina are calități de model și i-a sugerat să-și încerce norocul în acest domeniu. La început, ea era sceptică, fiind de părere că modellingul nu poate fi numit meserie. Ulterior, tot o întrebau oamenii dacă este model, iar acest lucru i-a dat de gândit.  A mers să se înscrie la cursuri pentru fotomodele, iar acolo - surpriză! Văzând-o cum arată și ce potențial are, proprietarii școlii nu i-au cerut bani. (Vezi mai multe fotografii în galeria foto de mai jos)

Citește și: Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, actorii pe care cu greu i-ai recunoaște pe stradă. Hainele lor par cumpărate de la second hand

Inițial a lucrat ca model în China, iar după câteva luni s-a decis să se mute la Paris, unde a avut parte de un real succes.

La Paris, Alina a lucrat cu Hermès și Zuhair Murad, la Milano cu Calvin Klein și Armani. Apoi s-a mutat la agenția Next - unde a început ascensiunea rapidă a carierei ei.

Din 2011, ucraineanca este un model căutat la Săptămânile Modei din întreaga lume: Paris, Londra, New York.  Alina s-a mutat la New York, unde locuiește și lucrează în prezent. Nu cu mult timp în urmă, Baikova a deschis o afacere cu flori. Un site numit Florile Alinei a devenit destul de popular în Europa. Pe el poți comanda aranjamente florale sau îți poți organiza personal buchetul. Magazinul tinerei s-a remarcat chiar și la Cannes, fiind sponsorul principal în iunie și la petrecerea din iulie a Fundației Leonardo DiCaprio din Saint-Tropez.

Alina Baikova are 3,4 milioane de urmăritori pe Instagram. Mulți consideră că tânăra se numără printre puținele modele de top care are cel mai „fierbinte” conținut pe această platformă de socializare. Ea pozează adesea topless sau în costume de baie minuscule. 

Sursă foto: Instagram/ Alina Baikova

Vezi și: 

  • Supermodelul cu cel mai „fierbinte” conținut pe Instagram. A fost chelneriță, iar acum este nelipsită de pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies