Susan Sarandon, atunci și acum! Cum arată legendara actriță care ne-a cucerit în urmă cu 33 de ani în „Thelma&Louise”


În toamnă împlinește 78 de ani, dar e la fel plină de viață și încântătoare ca în urmă cu trei decenii când făcea furori alături de Geena Davis în celebrul film „Thelma&Louise”. 


Susan Sarandon a fost fermecătoare pe covorul roșu de la Elle Style Awards 2024, eveniment monden ce a avut loc la Madrid, Spania.

Actrița, în vârstă de 77 de ani, a optat pentru o rochie neagră din paiete cu o decupaj interesant pentru evenimentul de la Palacio De Cibeles.

Susan și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre cu toc și un ruj roșu aprins.

Plină de grație și sigură pe ea, Susan Sarandon a strălucit sub ploaia de blițuri. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

DailyMail a dezvăluit recent că sprijinul ferm al lui Susan Sarandon pentru Palestina a provocat o dramă în culisele viitorului său film, The Fabulous Four.

Potrivit unor surse apropiate, au apărut tensiuni între actriță și colegele ei, printre care se numără și actrița evreică Bette Midler, și studioul de film. Aceștia sunt „furioși” și neimpresionați de activismul ei constant și ferm pro-Palestina.

Filmul de comedie, care îi are în distribuție pe Susan Sarandon, Bette Midler, Megan Mullally și Sheryl Lee Ralph, va fi lansat pe 26 iulie, de Bleecker Street.

Foto: Getty Images

  • Susan Sarandon, atunci și acum! Cum arată legendara actriță care ne-a cucerit în urmă cu 33 de ani în „Thelma Louise”

related posts

Modifică setările cookies