Tamara Ecclestone, fiica fostului boss al Formulei 1, prădată de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire


Fiica magnatului Bernie Ecclestone, Tamara, este în stare de șoc. Hoții i-au sustras din casa din Londra bijuterii care valorează o avere.


UPDATE: Hoții ar fi putut acționa la pont

Bernie Ecclestone susține că cei care i-au spart casa fiicei sale ar fi știut ce are ea în casă. Fostul președinte al Formulei 1 e de părere că cineva din anturajul familiei sale s-ar putea afla în spatele acestei lovituri impresionante, susține acesta pentry Daily Mail.

Polițiști nu au încă niciun suspect, dar știu că trei persoane au intrat prin efracție în locuința din Londra a Tamarei Ecclestone. 

Tamara Ecclestone era plecată în vacanța de sărbători când hoții i-au prădat locuința luxoasă din Londra. Estimată la circa 70 de milioane de lire sterline, casa din capitala Angliei era prevăzută cu sisteme de securitate, însă ele nu au fost de ajutor. 

Hoții au intrat pe proprietatea Tamarei Ecclestone prin grădină, spun polițiștii londonezi, citați de ziarul britanic The Sun.

Paguba este uriașă. Conform familiei, hoții au furat bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline, pe care Tamara Ecclestone le ținea, inexplicabil, în casă.

„Tamara și familia ei sunt bine, dar furioși și șocați din cauza acestui incident. Dacă cineva are informații care ar putea ajuta în anchetă, atunci vă rugăm să sunați la poliție”, se arată într-o declarație a purtătorului de cuvânt al familiei.

Tamara Ecclestone (35 de ani) este fiica mijlocie a magnatului Bernie Ecclestone. Model și vedetă de televiziune, Tamara a prezentat sezonul 2009 al Formulei 1 la un post TV din Italia. 

Citește și: Surorile Ecclestone, mame ieșite din comun: una crește singură trei copii, alta își alăptează fiica de patru ani

A fost logodită de trei ori, însă un singur bărbat i-a devenit soț: omul de afaceri Jay Rutland. Cei doi au împreună o fată de 5 ani.

Tamara Ecclestone are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, cea mai mare parte a bunăstării sale datorându-se tatălui ei extrem de bogat.

În urmă cu câțiva ani, Tamara și sora ei Petra au lansat o serie de articole și accesorii vestimentare de lux, printre care ceasuri și ochelari de soare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Claudia Neghină face senzație în sala de sport. Cum arată fotomodelul

  • Tamara Ecclestone, fiica fostului boss al Formulei 1, prădată de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire

related posts

Modifică setările cookies