Tânăra care l-a denunțat pe vloggerul Alexandru Bălan a primit amenințări serioase din partea fanilor acestuia


În numele organizației non-guvernaentale care promovează egalitatea de șanse și egalitatea de gen, plângerea a fost redactată de o tânără din București care, în mod surprinzător, a avut probleme mari din această cauză. 
 


Potrivit Adevărul, aceasta a scris pe contul ei privat de pe o rețea de socializare că a primit numeroase ameninţări de la fanii vloggerului Colo.  
 
„Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru «Colo» Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea «Cine e tăticul tău?» - parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc. Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că Youtube o să închidă cât mai repede contul“. 
 
Alexandru Bălan este un vlogger de 28 de ani, cunoscut ca și „Colo” în mediul online, cu 850.000 de persoane care îl urmăresc pe internet. Vloggerul face dezvăluiri fără perdea în video-urile realizate, folosește de multe ori un limbaj trivial și spune povești controversate, unele char din viața sa intimă. Un video în care acesta a făcut afirmații în care vorbea despre întreținerea relațiilor sexule cu minore a atras atenția unei țări întregi. Mai mult, a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar“ și sunt foarte dezvoltate.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: ALEXANDRU BĂLAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies