Tânăra care nu s-a mai tuns de 15 ani! Cât de lung este părul lui “Rapunzel” din Japonia


“Rapunzel” există și în viața reală și trăiește în Japonia. Rin Kambe întoarce toate privirile atunci când iese pe stradă. Tânăra nu și-a mai tuns părul de 15 ani, iar acum podoaba ei capilară a ajuns să măsoare 1,77 metri.


Rin Kambe, care lucrează ca model și dansatoare, spune că este mult mai încrezătoare în ea datorită părului ei bogat. Japoneza a mărturisit că în copilărie avea o tunsoare băiețoasă și juca în echipa de fotbal a fetelor. 

După ce s-a apucat de dans, tânăra a decis să-și lase părul să crească, iar de 15 ani nu a mai pus mâna pe foarfecă. Acum părul fetei care are o înălțime de 1,67 m atinge podeaua. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rin Kambe / 神戸 リン (@rin_rapunzel) on

Rin a dezvăluit și secretele creșterii părului: multe alimente bogate în fier, șapte ore de somn pe noapte și mult sport. Japoneza are peste 26.000 de fani pe contul de Instagram și spune că se simte copleșită de toată atenția care i se acordă.

Ea spune că primește foarte multe complimente de la bărbați, dar sunt și personae care o văd ca pe un “monstru”. Indiferent de reacțiile oamenilor, Rin se bucură că internauții o găsesc destul de interesantă cât să-i lase un mesaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rin Kambe / 神戸 リン (@rin_rapunzel) on

Japoneza își spală părul o dată la cinci zile și are nevoie de trei ore pentru întregul ritual: spălat, uscat și pieptănat. Cum era de așteptat, Rin Kambe face deja reclamă la șampon și vopsea de păr.

Fotografii: Profimedia/ Intagram Rin Kambe

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45

 

related posts

Modifică setările cookies