Tânără de 23 de ani, transformată spectaculos după ce a fost desfigurată de un pitbull


Brooklinn Khoury, o tânără de 23 de ani din California, poate zâmbi larg din nou, după ce medicii au înfăptuit un miracol cu operațiile de reconstrucție facială. În noiembrie 2020, ea a fost mușcată de pitbull-ul verilor ei, de buză, provocându-i o suferință din care credea că nu-și va reveni.


Brooklinn Khoury a trecut prin cea mai terifiantă experiență din viața ei în noiembrie 2020. Atunci, tânăra de 23 de ani a fost atacată de câinele verilor ei, în propria bucătărie, lăsând-o fără buza de sus a feței și cu multiple plăgi la nivelul membrelor.

Nimeni nu știe ce a provocat atacul câinelui, care până atunci fusese răsfățatul familiei. Cert este că Brooklinn a necesitat mai multe intervenții medicale de reconstrucție facială, iar la capătul lor ea și-a recăpătat zâmbetul care o făcea atât de fericită.

Tânăra a dezvăluit pe rețelele sociale miracolul trasformării sale fizice și bucuria de a putea zâmbi din nou.

În general, sunt o persoană foarte fericită și aș spune că fericirea mea vine din faptul că încerc mereu să văd frumusețea în tot ce există și să fiu în acord cu tot ce-mi oferă viața”, a spus tânăra pe YouTube, dezvăluind că atacul i-a schimbat perspectiva asupra multor lucruri din viață.

Brooklinn a mărturisit că i-a fost greu să trăiască aproape un an fără buza de sus, dar a găsit metode de a evita o depresie majoră.

E greu, dar am încercat să mă detașez de tot ce s-a întâmplat și să văd părțile bune”, a mai spus tânăra, care a trecut printr-o transformare spectaculoasă în doi ani.

Ce s-a întâmplat cu câinele care a atacat-o

Brooklinn a mărturisit că mulți admiratori virtuali au întrebat-o care a fost soarta câinelui care i-a provocat atâta suferință. Patrupedul a fost eutanasiat de familie, în ciuda faptului că ea nu a făcut nicio presiune asupra verilor săi. 

Cei de la Departamentul de control al animalelor au venit la spital și mi-au pus câteva întrebări. Le-am spus că vreau să las decizia eutansierii animalului la latitudinea familiei mele. Dacă nu vor, nu trebuie să o facă. Dar ei nu mi-au dat alternativă; au spus că, deoarece rănile au fost atât de grave, sunt nevoiți să eutanasieze câinele. Verii mei n-au vrut să-l mai păstreze, fiindcă nu s-au mai simțit în siguranță”, a povestit tânăra pe canalul ei de YouTube.

Fotografii: Getty Images/YouTube

Vezi și VIDEO:

  • Tânără de 23 de ani, transformată spectaculos după ce a fost desfigurată de un pitbull

related posts

Modifică setările cookies