Tânăra care și-a scris numele iubitului pe frunte, dezvăluire șoc: „Îmi regret tatuajul”. La ce concluzie a ajuns Ana Stanskovsky


Ana Stanskovsky, o tânără influencer de 27 de ani, a împărțit internetul în două după ce a dezvăluit că și-a tatuat numele iubitului în frunte. La câteva zile după ce clipul ei a devenit viral, femeia a revenit cu o explicație neașteptată.


Ana Stanskovsky a stârnit critici aprinse în social media după ce a dezvăluit că doar tatuându-și numele iubitului pe frunte îi poate demonstra acestuia cât de mult îl iubește. Cei mai mulți i-au scris că ideea ei e proastă și că va regreta amarnic. Mesajul ei de acum denotă că internauții au avut dreptate.

Însă, ce nu știau mulți dintre ei este că tatuajul nu este unul real, ci doar un desen. Într-o nouă postare pe TikTok, tânăra a explicat că nu a intenționat să mintă, ci să transmită un mesaj important.

Îmi regret tatuajul. Dar nu acesta, pentru că acesta nu este, de fapt, un tatuaj real. Și motivul pentru care am păcălit tot internetul este că am un mesaj pentru tineri și toți oamenii care vor să se acopere cu tatuaje. Vreau ca toată lumea să știe că eu îmi regret toate tatuajele și tu le-ai putea regreta pe ale tale mai târziu. Ca persoană plină de tatuaje, simt că este responsabilitatea mea să vorbesc și să-mi împărtășesc experiența”, spune Ana Stanskovsky în clipul ei. Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Dacă influențez oamenii, vreau să-i influențez într-un mod corect”, adaugă tânăra, care a deavăluit că toți membrii familiei îi spuneau, în urmă cu 10 ani, că va regreta tatuajele pe care și le face. Acum a ajuns la vorba lor.

Nu i-am ascultat, poate pentru că ei nu aveau tatuaje, dar dacă ar fi fost o persoană acoperită de tatuaje care să spună că regretă... aș fi ascultat”, concluzionează Ana.

Fotografii: @ana_stanskovsky

  • Tânăra care și-a scris numele iubitului pe frunte, dezvăluire șoc: „Îmi regret tatuajul”. La ce concluzie a ajuns Ana Stanskovsky

related posts

Modifică setările cookies