Conform presei de peste ocean, Travis are șansa de a o cere în căsătorie cu un inel cu totul și cu totul special, în valoare de un milion de dolari. Vestea i-a bucurat pe fani, mai ales că, în ultima vreme, se zvonește că cei doi vorbesc despre căsătorie.

Steven Singer, bijutierul care s-a declarat onorat dacă ar crea inelul pentru Taylor, a dat asigurări că va folosi cel mai pur diamant, sperând să obțină, în schimb, un bilet la unul dintre concertele lui Taylor, fiica lui fiind o fană înfocată.

Stevan consideră că cea mai bună variantă pentru artistă ar fi un diamant Earth Born de 7,5 K, cu tăietură de smarald, în stilul Art Deco: „Cu diamante incolore, fără cusur. Diamante adevărate”.

Mai mult decât atât, bijutierul a mărturisit că, dacă Travis ar fi dispus să plătească pentru acest inel, ar dona banii către o organizație de caritate, la alegerea cuplului.

Page Six a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, că Taylor și Travis au vorbit despre nuntă, iar logodna ar urma să aibă lor în iulie, când vor aniversa un an de relație. Mai mult decât atât, cei doi ar amâna momentul, deoarece nu vor ca cei din jur să spună că se grăbesc, deși unele persoane neagă zvonurile.

În schimb, surse apropiate au declarat că logodna nu va avea loc în viitorul apropiat, dar admit că sportivul a cerut păreri despre cum ar arăta inelul de logodnă perfect. În perioada următoare, Travis vrea să se concentreze asupra carierei, dar nu renunță la ideea de însura cu Taylor Swift.

 

Sursa foto: Getty Images