Testul pe care trebuie să-l treacă persoanele care vor să lucreze pentru Regină! Are legătură cu o muscă


Este bine știut faptul că se ajunge cu greu în echipa de angajați ai familiei regale din Marea Britanie, însă un documentar realizat recent de cei de la Channel 5 scoate la iveală detalii neștiute care au legătură directă cu Regina Elisabeta.


Potrivit celor de la The Sun, Tracey Waterman, expert în recrutări al casei regale, a dezvăluit unele trucuri pe care le-a folosit atunci când a angajat personalul care să lucreze la Sandringham de Crăciun, acesta fiind locul în care se strânge întreaga familie regală de sărbători.

“Diferența dintre un angajat al unui hotel de cinci stele și un angajat al casei regale este făcută de atenția la detalii”, spune Tracey Waterman.

Expertul în recrutări al casei regale a afirmat că testul cel mai important pe care trebuie să-l treacă cei care vor să lucreze pentru Regină implică o muscă.

“Pentru a vedea dacă un candidat este atent la detalii, plasez strategic o muscă pe covor sau în șemineu. Apoi, candidatul este dus în acea camera și îi spun să arunce un ochi peste tot ce este în cameră și să-mi spună dacă vede ceva în neregulă. Se întâmplă să le spun și că avem un șemineu foarte frumos, pentru a-i face să se uite atent acolo”, a dezvăluit Tracey Waterman.

Femeia a afirmat că doar 5 din 10 candidați văd musca și că doar 1 dintre cei 5 o ridică, iar acesta este angajat, dacă trece și celelalte teste la care este supus.

Vezi și: 

Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”

 

  • Testul pe care trebuie să-l treacă persoanele care vor să lucreze pentru Regină! Are legătură cu o muscă

related posts

Modifică setările cookies