Teyana Teylor, prima femeie de culoare care primește titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planetă"


Teyana Taylor scrie istorie după ce a devenit prima femeie de culoare care primește titlul de "cea mai sexy femeie de pe Planetă". Artista ocupă locul 1 în Maxim Hot 100, celebrul top realizat în fiecare an de revista Maxim


Teyana Taylor a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul “Fade” a lui Kanye West. Clipul are peste 157 de milioane de vizualizări, iar mare parte din succes i se datorează Teyanei, care i-a înnebunit pe internauți cu mișcările ei.

Nici prestatația sa de pe podiumul de modă de la New York, din cadrul show-ului oferit de designerul Philip Plein, nu a putut trece neobservată. Teyana este una dintre cele mai cunoscute dansatoare și coregrafe din America. Pe lângă dans, mulatra cântă, compune, joacă în filme și defilează pe catwalk. 

Teyana are 30 de ani și este căsătorită cu baschetbalistul Iman Shumpert, din anul 2016. Cei doi au împreună doi copii: Iman Tayla Jr. și Rue Rose. 

Mai multe poze cu Teyana Teylor în GALERIA FOTO de mai jos

“Cineva mă ciupească!!!! <Cea mai sexy femeie în viață> în Maxim Hot 100. WOW ”, a scris Teyana pe Instagram, lângă fotografia în care apare pe coperta Maxim. Artista are peste 12,5 milioane de fani pe contul de socializare.

Revista alcătuiește anual Top 100 Maxim. Printre deținătoarele titlului de "cea mai sexy femeie din lume" amintim pe Jessica Alba, Christina Aguilera, Katy Perry, Taylor Swift, Eva Longoria, Hailey Baldwin sau Kate Upton.

Fotografii: Getty Images / Instagram

EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

 

  • Teyana Teylor, prima femeie de culoare care primește titlul de cea mai sexy femeie de pe Planetă

related posts

Modifică setările cookies