Thalia s-a afișat la Los Angeles într-un costum roz și cu o pălărie imensă, iar fanii au ironizat-o: „Cu banii ei ar putea avea cei mai buni stiliști, dar ...”


Thalia a susținut recent un concert în Los Angeles. Înainte de spectacol, cântăreața a realizat o ședință foto, într-un costum roz, iar pozele pe care le-a publicat au stârnit comentarii critice pe rețelele sociale.


Thalia, îndrăgita actriță și cântăreață din Mexic, este plină de energie la 52 de ani. La fel ca Jennifer Lopez, aceasta dansează ore în șir pe scenă, alături de dansatorii ei. Artista are milioane de fani în lumea întreagăx, pe care încearcă să-i țină aproape păstrând o legătură prietenoasă prin intermediul rețelelor sociale. Ea îi ține la curent cu toate evenimentele importante din viața ei. Recent, aceasta s-a arătat încântată de ținuta ei, cu pălărie imensă. Ea a ales pe fundal melodia „Oh, Pretty Woman”, la o postare unde își etalează costumația. Nu toți admiratorii au fost încântați. Unii urmăritori i-au sugerat să investească mai mult în imaginea ei:

„Thalia, cu toți acei bani și putere, ar putea avea cei mai buni stiliști și consilieri, dar nu sțiu de ce niciodată nu prea iese bine imaginea ei. E o femeie atât de frumoasă, dar ținutele pe care le are nu i se potrivesc”;

„La ce oră începe circul?”; 

„Se îmbracă de parcă ar merge la târgul orașului”; „Arată ca un animăluț de pluș”, sunt doar câteva dintre comentariile cârcotașilor.

Alții i-au sugerat să nu mai apeleze la tot felul de intervenții de înfrumusețare, pentru că își pierde naturalețea:

„Nu mai folosi atât de mult botox, pentru că vei arăta ca Lyn May”, i-a scris un admirator.


Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.


Thalia a împărtășit cu fanii ei, momente de la concertul din SUA. 

„Frumoșii mei, împărtășesc cu voi experiența mea completă din Los Angeles, la Concertul Campionilor cu @uforiamusic”, a scris cântăreața.  

Sursă foto: Instagram/ Thalia

  • Thalia s-a afișat la Los Angeles într-un costum roz și cu o pălărie imensă, iar fanii au ironizat-o: „Cu banii ei ar putea avea cei mai buni stiliști, dar ...”

related posts

Modifică setările cookies