Thalia s-a filmat dansând frenetic în costum de baie. Fanii au comparat clipul cu postările bizare ale lui Britney Spears


Cea mai nouă postare a Thaliei de pe rețelele de socializare a împărțit fanii în două tabere: cei care o complimentează pentru energia sa la 51 de ani și cei care o critică pentru felul în care se expune.

Tag-uri:

Îmbrăcată într-un costum de baie roz cu pietricele aplicate, Thalia dansează frenetic în fața camerei de filmat. Fanii au remarcat imediat silueta de supermodel a vedetei, făcându-i mii de complimente.

Totuși, vedeta a primit o mulțime de critici, atât pe TikTok, cât și pe Instagram. Postarea “agitată” a Thaliei a fost comparată de fani cu clipurile bizare pe care Britney Spears le încarcă în social media în ultima vreme.

 

@thalia Sufre mamoooon! ???? #thaliasmixtape #thalia #music ♬ sonido original - Thalia

“Nu știe cum să mai atragă atenția”.

“Pentru o clipă am crezut că e Britney!”

“Speram că nu se transformă în Britney Spears”, au comentat tiktok-erii.

Clipul a strâns aproape 7 milioane de vizualizări.

De curând, Thalia a făcut “lumină” în ceea ce privește “rivalitatea” sa cu Shakira. Cele două au pozat împreună, ca doua prietene bune, la o festivitate muzicală. “Shakira mea. Cât de minunat că te pot îmbrățișa din nou. Ce plăcere să pot sărbători cu tine și cu colegii noștri din industria muzicală în această zi importantă. Ce noapte de impact! Te iubesc, frumoasa mea prietenă, ne revedem curând”, a scris Thalia după evenimentul Billboard Latin Women în Music.

Reacțiile uimite ale fanilor nu au întârziat să apară. “Păi, nu zicea Thalia că nu știe cine e Shakira și i-a criticat cântecele? Câtă ipocrizie!”

“Acesta este cel mai anticipat duet din istoria muzicii latino”, au mai spus fanii, care le-au implorat să scoată o piesă împreună.

“Să vadă toată lumea că poveștile despre ele sunt false. Sunt prietene în realitate”.

  • Thalia s-a filmat dansând frenetic în costum de baie. Fanii au comparat clipul cu postările bizare ale lui Britney Spears

related posts

Modifică setările cookies