The Black Tape Project, prezentare îndrăzneață la NY Fashion Week: modelele au defilat acoperite doar de o bandă neagră


Modele goale, acoperite doar cu o bandă neagră, au defilat pe scenă în cadrul New York Fashion Week. Acesta este conceptul The Black Tape Project, care uimește în fiecare an cu prezentările sale.


The Black Tape Project se bazează pe conceptul “less is more”. Adică cu cât mai puțin, cu atât mai bine. Așa că spectatorii au avut parte de un show incendiar. Modelele au intrat pe scenă aproape goale, iar Joel Alvarez, creatorul brandului, le-a acoperit corpul cu bandă neagră. Proiectul exista încă din 2009 și a fost conceput de Joel Alvarez, cunoscut și ca “regele benzii adezive”. 

 

Alvarez folosește, de fapt, mai multe tipuri de benzi, cele mai spectaculoase fiind cele metalice sau cu aspect de oglindă. Alvarez vinde bandă online, cu prețuri între 10 și 30 de dolari pentru o singură rolă. 

Cum i-a venit ideea? “Într-o zi, în 2009, când lucram ca fotograf, un model mi-a cerut să o înfășor în bandă metalică pentru o ședință foto. Sincer, nu am înțeles de ce și-ar fi dorit așa ceva, dar am făcut-o”.

Alvarez spune că este extrem de solicitat și face show-uri în întreaga lume, în special în cluburi de noapte și la festivaluri.

  • The Black Tape Project, prezentare îndrăzneață la NY Fashion Week: modelele au defilat acoperite doar de o bandă neagră

related posts

Modifică setările cookies