The Weeknd și-a schimbat numele pe rețelele de socializare! Cum se prezintă acum artistul canadian


Cunoscut profesional sub pseudonimul de „The Weeknd”, starul pop canadian a luat recent o decizie foarte importantă pentru cariera sa. A renunțat la numele său de scenă și i-a luat prin surprindere pe fani.

Tag-uri: #The Weeknd

The Weeknd, așa cum îl cunoaște o lume întreagă, a decis recent să își schimbe numele pe rețelele de socializare. Întâi de toate, artistul desemnat de Guinness World Records ca fiind cel mai popular din lume, și-a întrebat fanii pe Twitter dacă ar trebui sau nu să facă aceast pas.

„ABEL cunoscut oficial ca The Weeknd?”, şi-a întrebat fanii într-o postare, care a strâns ulterior peste o sută de mii de aprecieri.

Acum, starul pop în vârstă de 33 de ani poate fi găsit pe rețelele de socializare cu numele său primit la naștere, mai exact Abel Tesfaye. Schimbarea care i-a uimit pe admiratorii săi a venit la scurt timp după ce acesta a dezvăluit pentru W Magazine că are de gând să îl „ucidă pe The Weeknd”.

„Trec printr-un drum cathartic în acest moment”, a spus el. „Ajung într-un loc şi într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd”.

Abel Makkonen Tesfaye a câștigat, de-a lungul carierei sale, patru premii Grammy şi a doborât numeroase recorduri muzicale.

Sursă foto: Getty

  • The Weeknd și-a schimbat numele pe rețelele de socializare! Cum se prezintă acum artistul canadian

related posts

Modifică setările cookies