Theo Rose, prima ședință foto pentru Sasha Ioan. În ce ipostaze adorabile apare bebelușul


Au trecut 16 zile de când Theo Rose l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Sasha Ioan. Cântăreața și partenerul ei, Anghel Damian, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, descoperind bucuriile și grijile părintești. Pentru a surprinde cele mai adorabile ipostaze ale bebelușului, Theo i-a organizat o ședință foto. 


De obicei, ședințele foto pentru nou-născuți se realizează în primele 14 zile de la naștere. Condiția este ca micuții să doarmă, pentru că fotografii îi așează în anumite poziții. 

În cursul zilei de vineri, 30 iunie 2023, Theo Rose a postat mai multe clipuri pe InstaStory în care fiul ei, Sasha Ioan, este surprins la o ședință foto. Artista pare foarte încântată de grija fotografului și de rezultat. (vezi galeria foto de mai jos)

Până acum câteva zile, Theo Rose a stat alături de familia sa, la țară, acolo unde s-a relaxat și și-a pus gândurile în ordine. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că micuțul Sasha a fost cel care s-a odihnit atât de bine, încât cu greu îl mai trezea.

„Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!”, a dezvăluit Theo Rose.

Foarte sinceră de fel, Theo Rose a recunoscut că, deși este mai fericită ca niciodată, nu de puține ori s-a confruntat cu lipsa somnului. Vedeta spune că momentan nu se poate sincroniza cu bebelușul său, așa că se simte câteodată fără puteri.

„Din punctul de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă”. 

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Vezi și: Theo Rose, 127 de momente magice

  • Theo Rose, prima ședință foto pentru Sasha Ioan. În ce ipostaze adorabile apare bebelușul

related posts

Modifică setările cookies