Ținuta purtată de Andreea Bănică la un botez a stârnit critici dure din partea internauților. Cum a apărut la biserică


Andreea Bănică a participat recent la un botez, însă ținuta purtată de artista nu a fost deloc pe placul fanilor, care au criticat-o dur.

Tag-uri:

Andreea Bănică a fost prezentă la botezul nepotului nașei sale. Pentru acest eveniment artista a optat pentru o ținută full denim, cu fustă mini. Ținuta pe care vedeta a purtat-o la biserică a stârnit val de critici din partea celor care o urmăresc pe Instagram.

Andreea Bănică a împărtăși cu urmăritorii săi din mediul online două poze de la eveniment, însa criticile cu privire la ținuta ei nu au întârziat să apară. 

Internauții sunt de părere că ținuta pe care artista a purtat-o la slujba de botez nu este tocmai potrivită.

„Halal ținută pentru a intra în biserică. Unii doar atât pot”; „Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez”; „Intrați în biserică și goale, rușine”; „Mult prea scurtă fusta”; „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”, „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică”, au mai scris o parte dintre urmăritorii Andreei Bănică.

Sursă foto: Instagram

  • Ținuta purtată de Andreea Bănică la un botez a stârnit critici dure din partea internauților. Cum a apărut la biserică

related posts

Modifică setările cookies