Ținutele purtate de vedete la premiile MTV EMA 2022. Cine a fost câștigătorul serii


Premiile MTV EMA 2022 au avut loc pe 13 noiembrie, la Dusseldort, cu o ceremonie ținută la PSD Bank Dome în care au fost lăudate cele mai bune proiecte muzicale din acest an. Pe lângă reușitele artiștilor, gala a fost marcată și de ținutele purtate de acestea.


Prezentatorii galei MTV EMA 2022  au fost Rita Ora și soțul ei, regizorul Taika Waititi, cei doi impresionând nu doar prin carisma de pe scenă, ci și prin ținutele purtate atât pe covorul roșu, cât și în timpul desemnărilor trofeelor.

Vedeta serii a fost Taylor Swift, care a plecat acasă cu patru trofee, din șase nominalizări. Nici la capitolul ținută nu a dat gres, cântăreața atrăgând privirile pe covorul roșu într-o rochie neagră din plasă, cu pietre verzi.

Favoritul serii, Harry Styles, care a fost nominalizat la 7 dintre categoriile galei, a câștigat doar una, cea pentru "Best Live".

Nicky Minaj și Rosalia au avut parte de cinci nominalizări, rapperița câștigând trofeul pentru cea mai buna piesă cu "Super Freaky Girl".

Bebe Rexha, care a luat premiul pentru cea mai bună colaborare cu piesa I'm Good (Blue), realizata alături de David Guetta, a marcat câștigul cu ținută albastra purtata pe covorul roșu, în ton cu numele melodiei.

Premiul pentru cel mai bun grup rock a fost luat de Muse, în timp ce Gorillaz au câștigat trofeul pentru muzică alternativă. 

Noutatea serii a constat în introducerea a două categorii noi, Best Longform Video și Best Metaverse, premiul pentru cea din urmă fiind câștigat de trupa Blackpink.

Iată ținutele purtate de artiști la Premiile MTV EMA 2022 în Galeria Foto de mai jos.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Ținutele purtate de vedete la premiile MTV EMA 2022. Cine a fost câștigătorul serii

related posts

Modifică setările cookies