Toată lumea se uită la decolteul ei, însă chipul ei e cu adevărat miraculos. Cum arată tenul Salmei Hayek la 56 de ani


Salma Hayek a fost una dintre principalele atracții la gala Times 100, acolo unde sunt onorați cei mai influenți 100 de oameni din lume. Actrița mexicană este printre ei.

Tag-uri:

Salma Hayek a fost întruchiparea eleganței la gala organizată de revista Time. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie într-o fascinantă nuanță de albastru. Ținuta a combinat mătasea cu broderiile și paietele, pentru un efect spectaculos. 

Cum de data asta nu a mai purtat o rochie decoltată, invitații nu au mai fost distrași și au putut observa cât de fresh este chipul actriței la 56 de ani. Salma s-a pozat alături de Kim Kardashian, care este cu 14 ani mai tânără ca ea, însă cele două par de aceeași vârstă.

Vezi si: Cele mai impresionante apariții de la Gala Time 100. Kim Kardashian, printre cele mai influente persoane din lume  

Salma nu a fost eclipsată nici măcar de fiica supermodelului Cindy Crawford, Kaia Gerber, care, la 21 de ani, e considerată una dintre cele mai frumoase tinere din modelling.

Salma Hayek a fost lăudată în revista Time de către prietena ei, actrița Penelope Cruz. “Este puternică, dar în același timp sensibilă și citește firea oamenilor imediat. Asta o face o actriță excelentă - abilitatea ei de a intra în pielea altcuiva. Inima mare, inteligența și carisma sunt combinația câștigătoare în cazul ei, dar cel mai important este că a rămas ea însăși”, a spus Penelope Cruz despre Salma Hayek.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Toată lumea se uită la decolteul ei, însă chipul ei e cu adevărat miraculos. Cum arată tenul Salmei Hayek la 56 de ani

related posts

Modifică setările cookies