Torah Bright, sportiva care își alăptează fiul de 10 luni în timp ce se antrenează acasă


O australiancă de 34 de ani a uimit mediul online cu modul în care își alăptează copilul. Torah Bright a primit critici din partea mămicilor conservatoare.


Torah Bright este medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver 2010, la concursul de snowboard. Sportiva se antrenează acasă chiar și în extrasezon, în ciuda faptului că este mămică de 10 luni. Tânăra de 34 de ani a stârnit comentarii acide pe rețelele sociale după ce le-a arătat admiratorilor ei cum își alăptează copilul.

Sprijinită în coate, cu picioarele în sus, Torah Bright și-a dezvelit bustul pentru a-și lăsa băiețelul să se hrănească natural. 

Postarea ei a stârnit numeroase comentarii negative, mai ales din partea mămicilor care se feresc să-și alăpteze copiii în public.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Reacțiile neașteptate venite din partea fanilor ei i-au lăsat un gust amar și au determinat-o să revină cu lămuriri.

Unele dintre comentarii m-au întristat. În lumea mea, mamele ar trebui să fie vectori de veselie. (Este destul de greu). Să îmbrățișăm ciudățeniile noastre și să găsim bucuria în fiecare lucru, asta înseamnă să fii mamă. Toate o facem în mod diferit. Nu este nimic greșit sau corect. Maternitatea este pură”, a scris sportiva într-un insta story.

Torah Bright spune că a fi mamă este o binecuvântare și că fiecare este o femeie fantastică, în felul ei.

Cu altă ocazie, Torah Bright și-a hrănit băiețelul în timp ce se dădea cu skateboardul.

 

Și-a alăptat fiica pe catwalk

În 2018, fotomodelul Mara Martin a ajuns în centrul atenției după ce și-a alăptat fiica de câteva luni în timp ce defila pe catwalk. Într-un interviu acordat Perfecte.ro, americanca a explicat de ce a recurs la acest gest și ce mesaj are pentru mămicile din România. Citește interviul AICI!

Fotografii: Getty Images/@torahbright

Vezi și VIDEO: Alăptarea, o perioadă firească din viața viitoarelor mămici

  • Torah Bright, sportiva care își alăptează fiul de 10 luni în timp ce se antrenează acasă

related posts

Modifică setările cookies