Trei dintre cele mai frumoase femei din lume, dezmăț pe yacht. Cum le-au surprins paparazii pe vedete


Trei dintre cele mai frumoase femei din lume au făcut un adevărat spectacol pe un yacht, iar paparazzii au fost acolo să surprindă fiecare detaliu. Cu siguranță Leonardo DiCaprio nu mai poate de ciuda că nu a fost invitat :) 


Trei fost “ingerași” Victoria’s Secret și-au etalat trupurile sculptate în Mykonos. Sud africana Candice Swanepoel, olandeza Doutzen Kroes și portoricana Joan Smalls au făcut senzație pe o ambarcațiune, unde au dansat senzual, fără să își facă griji că paparazzii sunt pe urmele lor.

La petrecerea nebună a luat parte și actorul din Top Gun: Maverick  Glen Powell, care părea apropiat de supermodelul Joan Smalls.

În schimb, Doutzen Kroes a venit la party cu soțul ei. Poate că numele Doutzen Kroes nu vă este la fel de cunoscut ca cel al lui Gigi Hadid sau Kendall Jenner, însă modelul olandez se bucură de un respect uriaș în lumea modellingului. În 2014 a fost pe locul 2 în topul Forbes al modelelor cu cele mai mari venituri, după Gisele Bundchen.

A primit titulatura de "îngeraș" Victoria's Secret și are propria statuie de ceara la Madame Tussaud în Amsterdam. În Olanda, Doutzen Kroes este considerată o zeiță :)

  • Trei dintre cele mai frumoase femei din lume, dezmăț pe yacht. Cum le-au surprins paparazii pe vedete

related posts

Modifică setările cookies