Tudor Sișu, dezvăluiri despre prima perioadă petrecută în pușcărie


Fără doar și poate, Tudor Sișu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, reușind să scrie istorie în muzica românească, alături de Puya, cei doi formând trupa La Familia.


Chiar dacă a cunoscut succesul în carieră, Tudor Sișu a avut multe probleme în viață, fiind condamnat de trei ori la închisoare. Celebrul artist a vorbit în urmă cu ceva timp despre probleme sale, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Gojira într-un podcast. 

„La 25 de ani... a fost o prostie prima oară, prostia legii. Am fost la pușcărie atunci pentru că nu cunoșteam foarte bine legea și am zis o tâmpenie, negândindu-mă la consecințe. Le-am spus că eram eu cu un prieten, că ne-am drogat împreună. Îl arestaseră mai întâi pe el, au găsit niște convorbiri și cu mine și m-au chemat și pe mine la Târgoviște la audieri. Și acolo că ce e cu prietenia asta. Le-am spus că știu și ei. Că toată lumea face așa, că dacă te duci să-ți iei droguri, nu mergem trei inși. Nu mergem toți trei la ușa omului. Se duce unul și aia e. Eu când am auzit de ce mă acuză, m-a pufnit și râsul, am crezut că e ceva serios aici”, a spus Sișu.

foto: Instagram Tudor Sișu

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.2 Povestea Cramei Serve

related posts

Modifică setările cookies