Ce nume au ales Uddi și iubita lui pentru fiica lor

Bucurie mare în familia lui Uddi! Artistul este din nou tată, recent s-a născut fiica lui. Cântărețul mai are un fiu, pe nume Solomon, în vârstă de 3 ani, după care rapperul este, pur și simplu, topit.

În cadrul unei emisiuni TV, unde a fost invitat să cânte noua sa piesă, artistul a dezvăluit că fiica lui s-a născut acum câteva zile. Micuța va purta numele Sara, după cum chiar Uddi a dezvăluit.

„Am devenit de câteva zile (n.r. tată), slava Domnului, numărul doi, e fetiță. Solomon și Sara (...) Doamne ajută la toată lumea”, a declarat.

Fiul lui Uddi poartă un nume inedit, inspirat din Biblie. Solomon s-a născut în 2021, iar de atunci își bucură familia.

„E frica de bebe la tătici, pentru că e prea mic. E atât de mic, încât zici că are butoane. Eu sunt puțin mai sensibil, dar e extraordinar. Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau „un șut în fund”, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este (...) Mi-au plăcut mult din Vechiul Testament pildele lui Solomon. M-au ajutat și pe mine, m-am regăsit, m-au ajutat să evoluez, ca persoană, ca artist. M-au marcat”, povestea Uddi, în cadrul unei emisiuni TV.