Ultima apariție publică a Tinei Turner. Artista părea fragilă și avea nevoie de ajutor pentru a merge


Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Elveția. Ultima apariție publică a artistei datează din noiembrie 2019, când Tina a participat la premiera de pe Broadway a musicalului despre viața ei. 


În imaginile surprinse de fotografii prezenți la musicalul „Tina – The Tina Turner Musical”, aceasta părea extrem de fragilă și avea nevoie de ajutor pentru a merge, scrie Daily Mail. Chiar și atunci când a urcat pe scenă, la finalul musicalului, Tina a fost susținută de artiștii prezenți în fața publicului. 

În 2013, artista a suferit un accident vascular cerebral, iar în 2016 a fost diagnosticată cu cancer intestinal. Artista a avut nevoie de un transplant de rinichi de la soțul ei. Cântăreața s-a retras oficial de pe scenă în anul 2009. 

În martie 2021, Tina Turner a postat pe Twitter o fotografie din sufragerie. Artista era încântată de premiera documentarului său. 

„Sunt atât de entuziasmată să împărtășesc acest film cu voi - să văd scenele de concert m-a făcut să retrăiesc unele dintre cele mai fericite momente din viața mea. Pur și simplu a trebuit să cânt și să dansez în sufrageria mea!”, a scris atunci artista potrivit sursei citate mai sus.

Șapte luni mai târziu, Tina Turner a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Artista nu a călătorit la Cleveland, Ohio, pentru ceremonie, dar a înregistrat un videoclip.

„Dacă încă îmi mai dau premii la 81 de ani, înseamnă că am făcut ceva bine. Sunt foarte fericită”, a spus Turner în mesajul difuzat în octombrie 2021.

Tina Turner a murit miercuri, la domiciliul ei din Elveția, la vârsta de 83 de ani. Artista a murit „după o lungă luptă cu boala în casa ei”, a declarat publicistul ei, Bernard Doherty.

Fotografii: Getty Images 

  • Ultima apariție publică a Tinei Turner. Artista părea fragilă și avea nevoie de ajutor pentru a merge

related posts

Modifică setările cookies