Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, regizoarea împușcată pe platoul de filmare de Alec Baldwin


Noi informații au ieșit la iveală, după reconstituirea tragicului eveniment din 21 octombrie, când directorul de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața pe platoul de filmare al westernului “Rust”.


Halyna Hutchins (42 de ani) a murit în urma rănii provocate de glonțul care a fost tras cu arma de recuzită folosită de actorul Alec Baldwin, iar regizorul Joel Souza (48 de ani) a fost transportat la spital cu o plagă împușcată.

14 martori oculari de pe platourile de filmare au fost intervievați, s-au analizat mesaje, email-uri și comunicări interne din cadrul echipei de producție.

Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail.

La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

 

 

“Medic!”, au început să strige disperați cei aflați pe platou, în timp ce Alec Baldwin era șocat de cele petrecute. “Ce naiba s-a întâmplat?”, a spus actorul derutat.

Mai mulți membri ai echipei de filmare au fugit înspre Hutchins, unii încercând să oprească sângerarea până la sosirea ambulanței. “Nu-mi mai simt picioarele”, i-a spus Halyna electricianului Serge Svetnoy, în timp ce agoniza. 

“Asta nu a fost bine”, i-a spus sunetistul Halynei, în timp ce aceasta încă era conștientă. “Nu. Asta n-a fost bine. N-a fost bine deloc”, i-a răspuns aceasta cu ultimele puteri. Femeia a murit câteva ore mai târziu la spital.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

  • Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, regizoarea împușcată pe platoul de filmare de Alec Baldwin

related posts

Modifică setările cookies