Un băiețel de 7 ani revoluționează industria modei cu părul lui superb


Farouk James este un băiețel  în vârstă de 7 ani, care locuiește în Londra. 
Micuțul a devenit celebru datorită părului său creț, extrem de lung și des, care l-a transformat într-un star pe Instagram și care l-a dus pe podium la  London Fashion Week.


" În ultimul timp am primit o mulțime de mesaje de felicitare de la oameni necunoscuți. Este important să fii tu însuți, să ai încredere să fii diferit, sa te accepți. Mai ales în cazul băieilor. Băieții pot avea păr lung, scurt sau așa cum le place lor.", a declarat mama acestuia pentru thisisinsider.com. 

 

Succesul contului său de Instagram, unde este urmărit de peste 230.000 de aomeni, se datorează mamei sale, care se ocupă de fotografii și le publică pe social media, ca să nu punem la socoteala că femeia este cea care are grijă de părul copilului- spălat, uscat, coafat- și asta nu-i deloc o muncă ușoară. 

 

"Farouk s-a născut cu foarte mult păr. De fapt,atunci când am făcut ecografia în sarcină, la aproximativ șase luni, am vazut ceva foaret ciudat. Părul lui se vedea plutind în burtică. Și doctorii au fost uimiți", a mai declarat femeia. 

 

Farouk a fost semnat cu o agenție de modele de la vârsta de șase luni. 

Pe măsură ce părul lui a crescut mai mult și mai mult, mama copilului era presată de multă lume să-și tundă fiul. Dar ea nu a renunțat niciodată, iar câțiva ani părul  l-a făcut celebru pe Farouk. 

 

 

 

 

 

You are beautiful no matter what they say, words can’t bring you down.

O postare distribuită de faroukjames (@faroukjames) pe

  • Un băiețel de 7 ani revoluționează industria modei cu părul lui superb

related posts

Modifică setările cookies