Un bărbat i-a interzis celei mai bune prietene a soției să fie domnișoară de onoare. Care e motivul


Un bărbat a devenit ținta criticilor pe Reddit după ce i-a cerut logodnicei sale să nu o facă pe prietena ei cea mai bună domnișoară de onoare la nunta lor, pe motiv că aceasta din urmă lucrează în industria filmelor pentru adulți.


Acesta a motivat decizia sa prin faptul că are o familie ”extrem de religioasă”.

”M-am logodit cu iubita mea și ne vom căsători în câteva luni. Acum, ne planificăm petrecerea de nuntă. Prietena ei cea mai bună este o actriță de filme pentru adulți. 

Este foarte cunoscută. Nu am să-i zic numele real sau cel de scenă pentru că poate fi găsită foarte ușor pe Google. Chipul ei este recognoscibil într-atât încât dacă ieșim la cină, este rugată să dea autografe”. 

Acesta mai spună că îi place femeia și că nu are nimic cu cariera ei, dar familia lui este foarte religioasă, iar mama i-a spus că nu are ce căuta în biserică. 

”Trebuie să recunosc că am văzut câteva video-uri cu ea, tocmai pentru că sunt virale. Sunt convins că și ceilalți invitați au văzut filme cu ea, iar dacă cineva are de gând să vorbească despre asta, va declanșa o dramă pe care nu o vreau la nunta mea”.

Acesta și-a încheiat povestea: ”Logodnica mea nu este fericită cu decizia mea. Spune că sunt un nemernic dezgustător”.

Membrii Reddit au fost, în număr copleșitor de mare, de acord cu logodnica, una dintre întrebări fiind: dacă familia lui este atât de religioasă, de ce ar recunoaște un star al filmelor pentru adulți. ”Oricine o recunoaște nu are dreptul să fi scandalizat”.

”Dacă nu devii bărbat și nu rămâi de partea soției tale, mariajul tău este sortit pierzaniei. Domnișoarele de onoare sunt alese de mireasă, nu de familie”.

Foto: Shutterstock

  • Un bărbat i-a interzis celei mai bune prietene a soției să fie domnișoară de onoare. Care e motivul

related posts

Modifică setările cookies