Celebrul rapper s-a stins din viață într-un accident cumplit pe Autostrada A1. Tânărul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR.

Rapperul PetacMcx a murit

Marți noaptea, în jurul orei 01.32, Emil Octavian Petac, PetacMcx așa cum era cunoscut în industrie, a murit.

Acesta a pierdut controlul mașinii, un Volkswagen Passat CC. Accidentul s-a produs la kilometrul 297 al autostrăzii A1, pe direcția de mers Sibiu – Sebeș.

Conform informațiilor, autoturismul a lovit mai întâi glisiera metalică de pe marginea drumului. Apoi, mașina tânărului rapper s-a izbit de semiremorca unui TIR, aflat la intrarea în zona de service.

„La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar”, a transmis IPJ Sibiu, conform unui site de știri.

Rapperul era singur în mașină la momentul producerii accidentului. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta și au declarat decesul.

„Emil era un artist talentat. Și avea un viitor promițător în față. Este o pierdere imensă pentru toată comunitatea muzicală”, a transmis unul dintre prietenii artistului decedat în accidentul de pe autostradă.

PetacMcx făcea parte din noua generație de rapperi și atrăgea atenția unor figuri importante din industria muzicală. Recent, colaborase cu diverse personalități din hip-hop-ul românesc, printre care Faust, Dascălu, Ussobi și Morpho. Artistul originar din Hunedoara se mutase la București pentru a-și urma cariera în muzică.

Sursă foto: Instagram