Regizorul Arcadie Spoială a murit după ce o creangă uriașă a căzut peste cortul unde se afla regizorul cu familia lui. Incidentul tragic s-a petrecut pe malul Nistrului.

Când a început furtuna, în jurul orei 22.00, oamenii au auzit un zgomot puternic, au luat copiii în brațe și au ieșit afară din corturi. Din păcate, Arcadie nu a reușit să iasă la timp. În acel moment, o ramură mare de salcie a căzut peste cortul în care se afla. Ceilalți membri ai familiei au reușit să scape nevătămați. Prietenii au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timp, l-au transportat pe bărbat către ambulanță. Arcadie a fost predat echipei de medici în zona satului Goian, care se află la aproximativ 15 km. Însă pe drum, spre Spitalul Raional Dubăsari, din cauza traumatismelor prea grave, el a decedat, potrivit tvrmoldova.md.

„Am ignorat în aceste zile presa, era prea dureros. Acum vă zic din prima sursă deoarece prea multe interpretări au apărut în mass-media. În cort eram toți, un copac a căzut peste noi. Arcadie a fost lovit direct în cap. A murit în brațele mele în mașină, în drum spre ambulanța care venea în întâmpinare! Medicii nu au mai putut să-l readucă la viață, inima lui era deja stinsă”, a spus o persoană din familie.

Vestea i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut. Pe rețelele sociale au început să apară numeroase mesaje de condoleanțe.

„Dragi prieteni, Arcadie a revenit la Chișinău, aici unde a avut și succes și aprecieri. Din păcate, nu vă mai poate răspunde cu zâmbetul lui plin de bunătate. Azi mergem să-l ducem acolo de unde i-au pornit pașii, la Soroca lui, pe care o iubea atât de mult. Azi, de la ora 14, puteți să vă apropiați la casa părintească, str. Chiriat ATE 16. Mâine, sâmbătă, 15 iunie, la ora 9, va fi îngropat. Cine poate și dorește, veniți să-i spunem sufletului lui ce frumos a pășit în această lume”.

Sursă foto: Instagram