Un cuplu în vârstă din Germania arată mai stylish decât vedetele de cinema. Toată lumea întoarce capul după ei pe stradă


Vârsta este doar un număr, iar acest cuplu o demostrează cu brio. Ambii pasionați de modă, Britt Kanja și Günther Krabbenhöft au îmbătrânit frumos, ca vinul fin. 


Cei doi sunt dovada vie că poţi arăta fantastic la orice vârstă și că importantă este atitudinea și bunul gust. Chiar dacă au trecut de a doua tinerețe, ei duc o viață activă: apar la tot felul de evenimente culturale și frecventează des sălile de dans. De fiecare dată când ies din casă, ei și-au propus să arate impecabil, iar prin stilul pe care l-au adoptat reușesc să iasă mereu în evidență. 

Günther își amintește că a simțit gustul modei încă din copilărie, când alerga în fuste și sandale romane, scrie boredpanda.com. ”Când m-am mutat în Kreuzberg, în urmă cu peste 30 de ani, mă îmbrăcam, în principal, în negru, aspectul tipic de aici, dar întotdeauna adăugam și o notă personală”, spune bărbatul. Günther a continuat să-și schimbe look-ul, spunând că aspectul fizic contează foarte mult pentru o persoană și că trebuie să existe o armonie între interior și exterior.

În ce o privește pe soția sa, Britt Kanja, aceasta este invitată adesea la prezentări de modă și ședințe foto pentru diverse branduri. Ambii sunt foarte activi pe rețele sociale, unde au mii de urmăritori. 

Sursă foto: Instagram britt.kanja, Facebook Guenther Krabbenhoeft

Vezi și: 

  • Un cuplu în vârstă din Germania arată mai stylish decât vedetele de cinema. Toată lumea întoarce capul după ei pe stradă

related posts

Modifică setările cookies