Un milion de oameni îi urmăresc aparițiile incendiare pe Instagram. Cum a fost surprinsă Sarai Rollins


Peste un milion de oameni o urmăresc pe Sarai Rollins pe Instagram, pentru că… au și ce să vadă :) Modelul își răsfață followerii cu cele mai sexy ținute de stradă, dar și cu imagini incendiare în costum de baie.


În vârstă de 33 de ani, Sarai Rollins este disperată după atenție și adoră să fie pozată de paparazzi. Motiv pentru care ținutele sale “de stradă” sunt uneori la limita dintre sexy și indecent. 

La cea mai recentă apariție în public, blonda, de profesie model și instructor de fitness, a atras toate privirile. Nici nu era greu! A ieșit pe stradă într-o fustă minusculă și sutien. Știind că paparazzii sunt pe urmele ei, blonda a defilat ca pe un podium de modă.

 

Fanii au admirat-o și la o ieșire nocturnă în oraș. Sarai a ales de data aceasta cea mai sexy rochie posibilă: o ținută ultra mulată, roșie, din latex.

 

Cel mai adesea, paparazzii sunt pe urmele lui Sarai pe plajele din California, acolo unde îi place să se dea în spectacol în fața camerelor foto, în cei mai mici bikini posibili.

Sursa foto: PROFIMEDIA/ INSTAGRAM

 

  • Un milion de oameni îi urmăresc aparițiile incendiare pe Instagram. Cum a fost surprinsă Sarai Rollins

related posts

Modifică setările cookies