După ce și-a deschis cele trei locații din București, Pescobar a ajuns în Timișoara și, de curând, în Cluj. Clienții nu se declară mulțumiți nici acolo și, în cadrul unui videoclip publicat pe TikTok, un bărbat a expus problemele pe care le-a găsit în restaurantul afaceristului.

Clientul spune că aspectul restaurantului lasă de dorit, comparând localul cu o cantină studențească. Mai mult, spune că timpul de așteptare este de până la 1,5 ore și că nu se ține cont de rezervare, locurile fiind ocupate de „clienții fideli”.

Paul Nicolau nu se poate mândri nici cu recenziile de pe Google:

„Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, șervetele sau uscător de mâini. Mâncarea acceptabila ca și gust”,

„Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”, au fost doar câteva comentarii de la clienții restaurantului Taverna Racilor.

Foto: Instagram