Un tânăr din Brazilia și-a dorit să semene cu păpușa Ken, dar a renunțat după primele trei intervenții estetice. Cum arată acum


Felipe Adam și-a dat seama că a făcut o greșeală când s-a transformat în bărbatul Ken. Tânărul din Brazilia, în vârstă de 18 ani, a recunoscut recent de ce a încercat să-și schibe aspectul fizic. 


Felipe regretă acum că, mai mulți ani la rând, a încercat să-și ascundă adevărata identitate în spatele unei măști. Tânărul petrecea câte 4 ore în fața oglinzii pentru a se machia, dorindu-și să semene cu păpușa Ken. Mai mult, el și-a făcut trei intervenții estetice: micropigmentarea sprâncenelor, tratament BB GLOW și lipoliza la nivelul feței (nr. pentru a reduce depozitele de grăsime). 

Felipe a crescut fără tată și spune că mama, surorile și bunica au avut o influență foarte mare asupra lui. Pe când avea 12 ani a făcut o pasiune pentru păpușile Barbie, iar de aici a început totul. Încerca să-și facă ținute asemănătoare cu ale păpușilor Ken, iar la școală era agresat de unii colegi pentru că avea un look diferit. 

Medicii i-au spus că are nevoie de peste 40 de operații plastice ca să semene în totalitate cu personajul lui preferat. Dar nu asta l-a făcut pe Felipe să renunțe la idee, ci depresia și episoadele de automutilare prin care a trecut. El și-a spus că trebuie să revină cu picioarele pe pământ și să capete mai multă încredere în el. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr. Adam (@felipe__adam)

„M-am descoperit, mi-am dezvoltat stima de sine. Am renăscut. Încă mai văd păpușa ca o inspirație, dar în alt sens”, a declarat tânărul pentru o publicație braziliană. Tânărul continuă să se îmbrace elegant, de cele mai multe ori la costum, dar a renunțat la peruci și machiaj. 

În prezent, lucrează ca zidar alături de unchiul său, dar spune că nu a renunțat la visul de a deveni model. 

Sursă foto: Instagram/ felipe__adam

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

  • Un tânăr din Brazilia și-a dorit să semene cu păpușa Ken, dar a renunțat după primele trei intervenții estetice. Cum arată acum

related posts

Modifică setările cookies