Un tânăr din Satu Mare s-a dat drept femeie și a șantajat un bărbat! Cum a fost prins de polițiști


Un tânăr în vârstă de 33 de ani din județul Satu Mare a crezut că se va alege cu o mică avere peste noapte. Acesta a șantajat un bărbat cu trei ani mai mare decât el printr-o metodă online, dar a fost prins în final de către polițiști.

Tag-uri: #Satu Mare #santaj

Bărbatul de 33 de ani din localitatea Moftinu Mare, Satu Mare, și-a creat un cont fals pe rețelele de socializare, acolo unde s-a dat drept femeie pentru a lua suma de 15.000 de euro de la un alt bărbat. Cum? Prin pur șantaj. 

Tânărul care s-a dat persoană de sex feminin i-a spus că nu va publica anumite imagini cu el în ipostaze sexuale doar dacă îi va da suma de 15.000 de euro, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Acum, bărbatul a fost prins și reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

„În urma verificărilor efectuate, precum şi a măsurilor investigative întreprinse, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, şi-ar fi creat pe o reţea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume şi poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin. 

Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat şi primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual. Chiar şi în aceste condiţii, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuţilor victimei”, potrivit observatornews.ro.

Sursă foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies