Cu patru etaje, într-o combinație de roz și alb, decorat cu trandafiri din marțipan, fundițe roz și perle, cu inițialele celor doi miri inscripționate pe el, tortul a făcut senzație printre invitați. Tortul delicios a fost cu blat cu nuci și mousse de zmeură.
Cei 350 de invitați de la nuntă soților Pastramă au fost răsfățați cu preparate culinare ieșite din comun.
Brigitte și Florin Pastramă nu au vrut sarmale la nunta lor, însă nu au renunțat la „tradiționala” șampanie acompaniată de tartine cu somon și icre de Manciuria, la începutul petrecerii.
Meniul de la nunta lui Brigitte și a lui Florin Pastramă a mai cuprins un preparat special, imaginat de Brigitte și chef Bălan, în locul obișnuitelor sarmale. Felul principal se numește „Piept de pui a la Brigitte”.
Vezi întregul meniu de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama pe protv.ro.
Mai multe imagini de la nunta anului în Romania în galeria foto de mai jos: