Una dintre cele mai frumoase femei din lume, la petrecere miliardarilor de la Bran. Ce imagini a postat cea supranumită “The Body”


A lipsit Angelina Jolie, dar petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran nu a dus lipsă de femei frumoase și celebre. Unul dintre cele mai apreciate supermodele ale anilor ’90, Elle MacPherson, a participat la party-ul de Halloween și a postat o mulțime de imagini pe Instagram.


Elle MacPherson are acum 58 de ani, însă arată ca o femeie care se apropie de 40. A făcut parte din generația de aur a modellingului, alături de Naomi Campbell și Cindy Crawford. În prezent, supermodelul încă impresionează cu fizicul ei.

Aceasta a fost printre invitații de la “petrecerea miliardarilor” și, după postările de pe Instagram, pare extrem de încântată de ce s-a întâmplat la Bran.

Elle MacPherson a postat câteva fotografii din castel, de dinainte de petrecere,  dar și din timpul ei.

Apoi, supermodelul a încărcat câteva filmulețe de pe străzile din Brașov.

Vedeta s-a pozat și pe Strada Sforii.

La 58 de ani, Elle MacPherson își merită, în continuare, supranumele “The Body”/Corpul. Vedeta impresionează cu forma sa fizică excepțională, impresionându-și fanii în postările de pe Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

  • Una dintre cele mai frumoase femei din lume, la petrecere miliardarilor de la Bran. Ce imagini a postat cea supranumită “The Body”

related posts

Modifică setările cookies