Unde a fost găsită Melinda, fata de 13 ani care a dispărut în Sighetu Marmației. Familia anunțase că oferă o recompensă


A fost o mobilizare fără precedent în Sighetu Marmației, după ce o minoră de 13 ani a plecat de acasă, iar părinții au dat-o în căutare. Melinda a fost căutată timp de șapte zile. Luni, 13 noiembrie, poliția locală a găsit-o într-o casă, după ce a primit informații din partea unui tânăr. 


Fetița dispărută a fost căutată de polițiști, jandarmi și salvamontiști, inclusiv cu drone. Familia oferea recompensă de 10.000 de euro pentru persoana care oferă informații. 

„În urma unor date şi informaţii obţinute de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului. Mulţumim tuturor forţelor de ordine, voluntarilor şi tuturor celor care au participat în aceste zile la activităţile de căutare”, a transmis IPJ Maramureş, potrivit stirileprotv.ro

Tânăra a fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației și se află într-o stare bună, srie publicația vasiledale.ro. Melinda se afla în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta se află acum la audieri, pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fata de 13 ani la el acasă.

Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, a declarat pentru sura menționată mai sus: “Dimineaţa la Poliţia Locală s-a prezentat un tânăr care a declarat că ştie unde se află fetiţa. Deplasaţi la zona indicată a fost găsită, într-o garsonieră – locuinţă socială de pe str. Ioan Mihalyi de Apșa. Este o anchetă în curs de desfăşurare, se fac verificări pentru a afla dacă fata a fost victima unei infracţiuni. Nu se afla într-o stare prea bună, era stresată, avea şi urme de violenţă, nu se ştie de unde, poate a vrut să se sinucidă…. A fost transportată la Spitalul Municipal. Persoana care a anunţat unde se află este implicat şi el în caz.Situaţia este complicată. Important este că e în viaţă şi va fi ajutată de psihologi, fiindcă şocul a fost mare, fiind vorba de 6 zile în care a lipsit. Probabil a intrat într-un cerc dubios şi uite unde s-a ajuns.

Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, a declarat că în momentul în care a intrat în locuința lui Laurențiu Rus, bărbatul în vârstă de 34 de ani, a observat că erau condiții mizere în locuință. Melinda stătea pe o saltea, aparent liniștită, dar era foarte speriată, a mai precizat sursa citată.

„Fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic”, a declarat polițistul.

Sara Melinda Moiş a plecat de acasă marţea trecută, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei.

Sursă foto: rețele sociale 

  • Unde a fost găsită Melinda, fata de 13 ani care a dispărut în Sighetu Marmației. Familia anunțase că oferă o recompensă

related posts

Modifică setările cookies