Irinel Columbeanu și fiica sa au ținut legătura, de-a lungul anilor, prin videocall-uri și mesaje, însă acestea nu au putut acoperi dorul profund din sufletul fostului om de afaceri. Acum, după atâta vreme, cei doi s-au reîntâlnit, iar de pe chipul lui Irinel se poate citi, în sfârșit, fericirea.

Revederea celor doi a fost posibilă doar cu ajutorul unei persoane apropiate famililiei Columbeanu, mai exact Matei Miko, cel care a fost naș la nunta lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Acesta s-a ocupat până la ultimul detaliu de revedrea tată-fiică, așa că cei doi vor petrece timpul în Cluj, iar următoarea oprire va fi pe Valea Prahovei.

„Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne oferă amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună. Sper să apară și Monica”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu și fiica sa vor fi cazați, pe toată durata șederii adolescentei în România, într-unul dintre apartamentele lui Matei Miko.

„O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a mai spus fostul om de afaceri.

Foto: Facebook